tag:blogger.com,1999:blog-608751015897915739.post8921538252355335292..comments2024-01-24T10:28:58.452+01:00Comments on Definicja Smaku: Pulled pork, czyli uczta dla mięsożercówperz_ahttp://www.blogger.com/profile/17163639740286475633noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-608751015897915739.post-1999216608251251282016-09-07T16:12:58.969+02:002016-09-07T16:12:58.969+02:00No, to ruszam ze swinina :-) Mam nadzieje ze bedzi...No, to ruszam ze swinina :-) Mam nadzieje ze bedzie tak smacznie jak sie zapowiada. Dzieki za inspiracje!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01924365456684029943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-608751015897915739.post-40387392063196779862016-02-02T20:33:08.935+01:002016-02-02T20:33:08.935+01:00nie posiadam wolnowaru, więc ciężko mi się wypowie...nie posiadam wolnowaru, więc ciężko mi się wypowiedzieć. Ale wydaje mi się, ze powinno się udać, a nawet może wyjdzie jeszcze delikatniejsze i bardziej kruche. Bardzo delikatna poświata słodyczy jest wyczuwalna, ale zdecydowanie dominują pikantne smaki :)perz_ahttps://www.blogger.com/profile/17163639740286475633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-608751015897915739.post-63031828544185931982016-01-30T17:18:14.644+01:002016-01-30T17:18:14.644+01:00Wielkie dzięki za szybką odpowiedź, będę robić ale...Wielkie dzięki za szybką odpowiedź, będę robić ale w wolnowarze,pierwszy raz i trochę się boje,czy wyjdzie?Czy dobrze doprawiłam itd, czy mięsko powinno mieć słodki posmak????<br />Wolnowar testuje,więc stąd moja trema.Lidiahttps://www.blogger.com/profile/13207730863621831879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-608751015897915739.post-59510308392573976682016-01-29T22:38:26.044+01:002016-01-29T22:38:26.044+01:00Ja zazwyczaj jem je na zimno, na kanapkach. Spokoj...Ja zazwyczaj jem je na zimno, na kanapkach. Spokojnie można przechowywać kilka dni w lodówce, nic się mu nie stanie. Świetnie będzie też smakowało w kanapkach na ciepło. Sprawdzi się w każdej wersji :)perz_ahttps://www.blogger.com/profile/17163639740286475633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-608751015897915739.post-19124788277749011992016-01-29T19:21:57.128+01:002016-01-29T19:21:57.128+01:00Witam, pewnie takie mięsko jest super zaraz po upi...Witam, pewnie takie mięsko jest super zaraz po upieczeniu, to znaczy jak ostygnie i odpocznie, a co jeśli zostanie na drugi dzień????Jak z nim postępować????należy je podgrzewać???podawać na zimno???Lidiahttps://www.blogger.com/profile/13207730863621831879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-608751015897915739.post-52047872633074467682014-05-11T10:31:26.024+02:002014-05-11T10:31:26.024+02:00U mnie cała rodzina uwielbia, bez wyjątków :)
Bar...U mnie cała rodzina uwielbia, bez wyjątków :) <br />Bardzo fajny blog, na pewno będę zaglądać:)perz_ahttps://www.blogger.com/profile/17163639740286475633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-608751015897915739.post-90121559740741403872014-05-10T19:33:14.355+02:002014-05-10T19:33:14.355+02:00Uwielbiam pulled pork! Całkowicie się zgadzam, to ...Uwielbiam pulled pork! Całkowicie się zgadzam, to uczta dla mięsożerców ;D Pozdrawiam, gingerbreath.blox.plNashellyhttps://www.blogger.com/profile/03282696001343595443noreply@blogger.com